Hold ut!

Vær så snill – dere som er sterke i troen, trøst dem som trenger det. Det er en barmhjertighetsgjerning. Det er veldig viktig at vi nå lærer oss å se Kirken som VIRKELIG Kristi Kropp, å se hverandre som SANNELIG brødre og søstre. Tiden vi nå lever i er ikke for å straffe oss, men for å styrke kjærlighetens bånd mellom Gud og oss, og mellom hverandre slik Vår Herre Jesus Kristus ønsker det. La kroppen gjøre hva HODET tenker. 


Ordet pandemi kommer fra «pan» + «demonium» = det betyr «alle demoner»

pan•de•mo•ni•um păn″də-mō′nē-əm►

  • n.A condition or scene of noisy confusion: synonymnoise.
  • n.The abode of all the demons or evil spirits; hell: a name invented and used by Milton rather as a proper name than a general term.
  • n.Hence Any lawless, disorderly, and noisy place or assemblage.

Vi må huske at – som troende- lærer vi oss å se på livet her på jorden fra riktig perspektiv, Guds perspektiv. Denne pandemien som plager våre kropper er ikke den primære. Det som nå plager oss mest, er de gudløse perspektiver som verden prøver å gni inn i oss. La oss STOLE på Kristus slik de første apostlene gjorde det. La oss be Ham om heroisk tro for oss, og for våre brødre og søstre. La oss forelske oss i Gud på ny. La oss finne Ham på ny. La oss slutte å flørte med verden. Hver og en av oss som fester blikket på Kristus, kommer til å erfare den beste tid i sitt liv nå. Nå er det tid for å våkne av søvnen, kloke brudepiker! Skaff dere oljen! Å lage olje er en ufattelig lang prosess, derfor har vi ikke mye tid igjen. Jeg skal snakke mer om det i et av de neste innleggene som jeg publiserer på YouTube (lett å finne kanal: Dana Benedicta).

Husk å holde kontakten med hverandre, og spre det gode budskap. «Kristus er i går og i dag den samme. Ja, til evig tid»!!

Deres søster,

Dana Benedicta 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s