Samling 3. Tegning


Så stolt av dere at jeg må presentere fruktene av deres arbeid – dere jobber godt og det er bare glede å dele tiden med dere og se de første resultatene som kommer så fort!

Dere så sist at til og med krøllet papir kan være interessant fordi alle betrakter det på sin måte – det er ikke bare tegning av papir på deres ark: det er et portrett av dere selv, deres indre. Vær ikke redde for å vise det dere lager: del med andre. For noen av dem kan det dere fremstiller være viktig. Vær ikke redd for å få kritikk: det vil bare styrke dere for livet.

Dere begynte å tegne kropp.

Det sies: har du lært å tegne et menneske, kan du tegne alt. Det er noe der. Alt som ble skapt, ble skapt for at mennesker skal ha glede og nytte av det.

Det er ikke uten grunn at et menneske er kronen i Guds skaperverk. La oss gå videre med denne tanken: Gud ble selv menneske.  

Når dere tegner mennesket, tegner dere også Den som ER – det vil si, Skaperen, indirekte. Gud bor på en annen måte i menneskene enn i trær, i naturen.

It´s a very crown of life.

Vi beundrer det som Gud skaper, har skapt.

«Jeg takker deg Gud for at jeg er underfullt skapt» – sier salmisten. Ikke bedre bønn enn takknemlighet.

Observasjonen av naturen fører til beundring og oftest til nye oppfinnelser i teknikk like så mye som i andre disipliner. Vi lærer av Noen som sannelig KAN DET, Skaperen.  Og så lenge vi lærer, så lenge finner vi noe nytt, fordyper vi oss, og kan mettes med alt det vi trenger for å leve dette livet fullt, dypt, ydmykt, godt.

GRATULERER!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s